Hur man lägger Back-up i BlackBerry

Hur man lägger Back-up i BlackBerry
Eftersom din BlackBerry-smarttelefon kan hålla enorma mängder viktig information, är en omfattande back-up system som krävs för att se till att dina data är säkra. BlackBerry backup-fil, som du skapar genom BlackBerry Desktop Software, innehåller varje inställning, spela in och program på enheten, så om du behöver torka din BlackBerry eller få en ny, kommer din information alltid att finnas där. Den Desktop Software har en stor knapp i mitten av skärmen för att skapa en back-up fil, men när du behöver sätta att back-up tillbaka på din enhet, är kommandot inte så lätt att hitta.

Instruktioner


•  Starta din BlackBerry Desktop Software. Om du inte har programvaran som följde med din BlackBerry-enhet, kan du ladda ner programmet från BlackBerry webbsida.

•  Anslut datakabeln till den lilla USB-porten på sidan av din BlackBerry. Anslut den andra änden i datorns USB-port. Om detta är första gången som du har anslutit BlackBerry till datorn, kommer det att ta en stund för förarna att ladda. När "Autoplay" visas på skärmen, klicka på "X" för att stänga den.

•  Välj "Device" längst upp till vänster i BlackBerry Desktop Software fönstret. Välj "Återställ" från rullgardinsmenyn.

•  Välj backupfilen i listan som visas högst upp i fönstret. Filerna kommer att anordnas av ryggen datum, så den senaste back-up kommer att vara högst upp på listan. Om din önskade backupfilen ligger i en annan mapp än standard back-up mappen, klicka på "Ändra mapp" och går till önskad backupfilen.

•  Klicka på knappen bredvid "Välj enhetsdata och inställningar" om du bara vill återställa vissa delar av back-up fil till din BlackBerry. Du kommer då att få en lista på alla de olika back-up datafält och kan välja vilka du vill använda. Om du vill återställa allt, bara lämna på knappen bredvid "Alla data och enhetsinställningar" valt.

•  Välj "Återställ" -knappen längst ned i fönstret för att sätta backupfilen till BlackBerry. Klicka på "Ja" för att bekräfta att backupfilen skriver över något på enheten. När förloppsindikatorn fylls, klicka på "OK" för att slutföra återställningen.



articles connexes