Hur du jämför Kabel priser

Hur du jämför Kabel priser
Många familjer anser kabel-tv en nödvändighet, men kostnaderna kan vara ganska hög. Oavsett om du bor på en budget eller inte, är det vettigt att jämföra kabelsatser för att se till att du får det bästa erbjudandet. Om du gör det kan vara lite förvirrande eftersom det finns ett brett utbud av paket som du kan beställa - du behöver jämföra äpplen med äpplen för att få en fullständig bild. Kolla in alla dina alternativ innan du gör ett beslut.

Instruktioner


•  Bestäm vilken kabel stationer du verkligen behöver. Kabel företag har oftast ett baspaket som inkluderar lokala kanaler och några extra. Utöver detta kan du uppgradera med speciella paket som är grupperade efter ämne. Vissa erbjuder filmkanaler, vissa inkluderar sportkanaler och vissa är HDTV-paket. Du kan också anmäla dig hela sortimentet, vilket är det dyraste alternativet. Sammanlagt finns hundratals kanaler för varje kabelbolaget. Bestäm vilka kanaler du kommer att titta så att du inte distraheras av flashiga alternativ som du inte behöver.

•  Kontakta alla kabelbolag i ditt område för ränta offerter. Kabelalternativ varierar beroende på område, men de största företagen är Time Warner, Comcast och Cox. Du kan kolla priser på sina webbplatser eller så kan du ringa en säljare.

•  Titta på inledande och slutliga månatliga avgifter. Många kabelbolag försöker lura din verksamhet genom att erbjuda mycket låga priser för de första tre månaderna. Du vill välja det företag som har den lägsta totala frekvensen.

•  Faktor i ytterligare tjänster. Din kabelbolaget kan också försöka sälja dig Internet och telefon buntas ihop med din kabel-TV. Dessa ytterligare förmåner kan göra ett företag sticker ut mer än den andra.

Tips och varningar


  • Om du bor i ett område som bara har en kabelbolaget, kan du känna att du har inget annat val än att betala de priser som de tar ut. Tänk satellit-TV som ett alternativ.
  • Om du har en kabel service och hitta en bättre affär genom ett annat bolag, kanske du kan förhandla fram ett bättre avtal med din nuvarande företag.


articles connexes