Sandraktheis.com

iPod Touch Överhettning vid användning Cydia

Cydia är en tredjepartsprogram butik som visas på iPod Touch-enheter efter att du jailbreaka dem, en process som också kräver användning av programvara från tredje part. Eftersom både jailbreaking och användningen av Cydia är obehöriga processer, är det möjligt att köra Cydia på en iPod Touch kan leda till fel, inklusive överhettning av iPod. IPods som inte kör iOS programvara - med andra ord, alla utom iPod Touch - är oförmögna att köra Cydia.

Multitasking och Cydia


Om du använder en iPod Touch som är tredje generationen eller senare, är enheten kan köra flera program samtidigt, en funktion som kallas "multitasking". Om du vill hålla Cydia öppen medan du kontrollera din e-post, till exempel, håller ett finger på skärmen medan du trycker på "Home" knappen för att aktivera möjligheten att öppna en andra app. Även multitasking kan du bli mer produktiv på iPod Touch, med hjälp av flera program samtidigt kan över utnyttja enhetens minne och göra att den överhettas.

Stora överför


Ett annat skäl Cydia kan orsaka iPod Touch överhettas är om du laddar ner en mycket stor programfilen. Ju längre en ansökan måste aktivt arbeta på iPod Touch utan uppskov, det troligare är det att appen börjar äventyra enhetens minne. Denna fråga blir allvarligare om du använder en långsam internetuppkoppling, vilket gör nedladdningstider ännu längre.

IOS Version


En komplikation jailbreaking en iPod, och därför kör Cydia, introducerar är att eftersom det program du använder för att jailbreaka en iPod är skriven för en specifik iPhone operativsystem eller "IOS" versionen, uppdatera den här programvaran gör att telefonen blir åter låst. Detta blir en svårighet dilemma om du använder en jailbreakad iPhone, eftersom överhettning problemet kan knytas till ett fel operativsystemet uppdateringsadresser men du inte kan installera uppdateringen om du vill fortsätta använda Cydia.

IPod Touch Garanti


I händelse av att ofta Cydia relaterad överhettning orsakar iPod Touch att krascha permanent, är en annan undergång din med jailbreakad den enhet som gör det ogiltigförklaras garantin. Som ett resultat, är du skyldig att betala fullt ut för eventuella skador iPod Touch sker i kölvattnet av jailbreaking, även om anordningen annars fortfarande skulle vara inom garantiperioden.

IPod Touch Ficklampa


Ett inslag Cydia låser är möjligheten att använda iPod Touch LED blixt, vanligtvis används för sin kamera, som en super-ljus ficklampa för enheten. Flera Cydia apps, såsom "SpringFlash" och "FlashCam," aktivera den här funktionen. Om långvarig användning av denna ficklampa gör att enheten överhettas, begränsa hur ofta och hur länge du använder den. Om begränsat användningen inte löser problemet, ta bort appen och använda en ficklampa app som "ficklampa", tillgänglig gratis i Apples AppStore, för ficklampa ändamål.