Min Droid är låst & jag har glömt mitt Gmail & Lösenord

Min Droid är låst & jag har glömt mitt Gmail & Lösenord
När din Droid mobiltelefon är låst och du kan inte komma ihåg ditt Gmail-användarnamn och lösenord, kan du förlora tillgången till kontot. Återhämtningen alternativet för kontot är baserat på den information du angav under den första installationen av kontot.

Mönster eller Lösenkodslås


Mönstret eller lösenord lås på Droid mobiltelefon används för att ge extra säkerhet till din telefon. Under den första installationen av telefonen, uppmanas du att välja ett mönster eller låskod för telefonen. Mönstret ritas över nio punkter och måste anges korrekt varje gång telefonens skärm lås. Lösenordet Låset består av minst fyra siffror.

Online Återhämtning


Om din Droid telefonen är låst måste du ange ditt Gmail-information för att återställa säkerhetskoden. Om du inte kan komma ihåg ditt Gmail-användarnamn eller lösenord, kan du komma Gmail.com och begära att information skickas till en alternativ e-postadress. Du kan inte begära användarnamn om du inte inkludera en alternativ e-postadress när du skapar ditt konto. Tyvärr, måste du återställa telefonen och ställa in en annan Gmail-konto på telefonen.

Återställ Phone


Efter 10 misslyckade försök att kringgå telefonens säkerhet genom att rita mönstret eller ange låskoden telefonen återställs. All data och inställningar på telefonen raderas när telefonen återställs. Om inte data säkerhetskopieras, kan du inte få tillbaka. Efter telefonen återställs, blir du ombedd att skapa ett nytt konto eller ange kontoinformation för ett annat Gmail-konto.

Hämta data


Om du kommer ihåg ditt Gmail inloggningsuppgifter vid ett senare tillfälle, kan du lägga till kontot
till telefonen via inställningsmenyn. Tryck "Program och Synkronisera Settings" och sedan på "Lägg till konto". När du har angett Gmail-konto har inloggningsuppgifter, kommer telefonen synkroniseras med kontot. Datafiler på minneskortet behålls och du kan fortfarande komma åt dem på telefonen. Du kan ladda ner alla program som du tidigare använt tidigare från Android Market.



articles connexes