Sandraktheis.com

Så här ändrar en Uniden Bearcat Model BC60XLT-1 Scanner

Uniden Bearcat handhållna scanners, liksom BC60XLT-1, är gjorda för att skanna och lyssna på brand, polis och räddningssändningar. "Ändra" denna skanner sker med tillägg hårdvara såsom hörlurar, mikrofoner eller högtalare och genom att använda växlar och inställningar för att öka antalet användbara frekvenser enheten övervakar. Detta bidrar i övervakningen av olika frekvenser under större delen av Nordamerika.

Instruktioner


Hårdvara Ändringar


•  Koppla gummipackningen på hörlursjack på toppen av BC60XLT-1. Anslut en hörlur klassad till impedans 32 ohm i jacket. Justera volymen till en låg nivå innan du placerar hörlurarna i örat. Placera hörlurarna i örat tyst att övervaka den.

•  Skruva den medföljande standardantennen från BC60XLT-1 och skruva större antennen i koaxialkontakten för att öka utbudet av mottagaren.

•  Anslut en uppsättning externa högtalare till hörlursjacket för att ändra den handhållna till ett slags bas scanner. Om så önskas, placera BC60XLT-1 in i laddningsstället och använda den som en bas eller hem-scanner tillsammans med externa högtalare.

Använda Frekvens Inställningar för Ändring


•  Tryck på "Lås" -knappen för att frysa arbets knapparna på enheten, hålla den säker mot oavsiktliga stötar. Tryck på "Lock" igen för att frigöra och återfå nyttan av enhetens knappar.

•  Tryck på "Manual" och programmet önskad frekvens du vill bevaka. När du är i olika lokaler, få sändningsfrekvenser genom källor på nätet, eller genom publicerade hårda kopior. Detta gör att du kan ändra enheten för olika områden i hela Nordamerika. Till exempel, om du vill övervaka en polisband i Pocatello, Idaho, ange välj frekvens tillgängliga via nätet eller papperskopia resurs med knappsatsen på skannern. Tryck på "Manual" en gång till för att ställa in frekvensen i skannern.

•  Justera brus knappen på ovansidan av enheten med varje ny programmerad frekvens. När du ändrar frekvensområdet, kanalerna kommer i svag. Vrid squelchen tills du hör väsande, sedan på den igen bara tills väsande försvinner.

•  Lockout oönskade kanaler och frekvenser med användning av den manuella knappen. Använd knappsatsen för att bläddra till din frekvens du vill låsa ut, slog sedan Manuell knappen tills du ser önskad kanalnummer på displayen. Tryck på "L / O" -knappen för att låsa den frekvensen, så att du kan ändra och anpassa skanner frekvenserna på enheten.