Sandraktheis.com

Hur man registrerar ett Sansa Fuze

Hur man registrerar ett Sansa Fuze
Sansa Fuze är en MP3-spelare tillgängliga från SanDisk. Enligt CNET, har Fuze förmågan att spela FM-radio, display videor och spela in röster. Om du nyligen köpt en Sansa Fuze, överväga att registrera det med SanDisk. Genom att registrera din produkt, ger dig SanDisk med konsumentinformation om att det kan användas för att förbättra sina produkter. Dessutom kan SanDisk ge dig information om Fuze och tekniskt stöd som behövs.

Instruktioner


•  Navigera din webbläsare till SanDisk webbplats (se Resurser). Klicka på "Support".

•  Klicka på "My SanDisk" från menyn till höger på sidan. Ett inloggningsfönster visas där du kan skapa ett nytt konto eller logga in på ett befintligt konto.

•  Klicka på "Skapa ett nytt konto" och mata in information som krävs (e-postadress, lösenord och ditt förnamn). Om du redan har ett konto, skriver e-post till "Din e-post" textrutan och ditt lösenord i "Password" rutan.

•  Klicka på "Produktregistrering" i listan över länkar under avsnittet "Min översikt".

•  Mata in den önskade informationen med hjälp av rullgardinsmenyer och textrutor. Du måste välja "Sansa Fuze" från "Product" i rullgardinsmenyn och sedan mata in information om ditt köp, inklusive inköpslandet, återförsäljaren och datum. Klicka på "Registrera Product" för att slutföra registreringen.