Sandraktheis.com

Hur man använder en mobiltelefon som GPS-enhet

Hur man använder en mobiltelefon som GPS-enhet
Om du behöver ett enkelt och kostnadseffektivt sätt att spåra dina anställda och fordon, kanske du vill titta på hur man använder en mobiltelefon som en GPS-enhet. Det är enkelt, effektivt och billigt.

Instruktioner


Instruktioner


•  Köp Executrac GPS-programvara. Denna programvara kommer att förvandla din smartphone till en GPS-enhet. Du kan köpa den på brickhousesecurity.com, och från och med 2009 det kostar $ 29,95 plus $ 19,95 per månad.

•  Ladda ner och installera programvaran. När du har köpt den, kan du helt enkelt ladda ner den direkt till telefonen själv eller till din laptop eller hemdator och sedan synkronisera den med telefonen. Om du har massor av telefoner för att installera programvaran till, kan du distribuera den trådlöst till tusentals telefoner på en gång, utan inblandning från telefonanvändaren. Du kan också göra det utan deras vetskap eftersom programmet körs osynligt i bakgrunden.

•  Spåra telefonen. När programvaran är installerad, kan du logga in en lösenordsskyddad webbplats från vilken mobiltelefon eller dator ansluten till Internet. Du kommer att få aktuella uppdateringar av telefonens läge som helst i världen att de har en telefonanslutning. Du kan även ställa in hinder på kartan och du kommer att skickas när användaren passerar in i eller ut ur ett område som du anger.

•  Använd Mobile Spy. Detta är ett annat program som du kanske vill överväga som gör att du kan övervaka de flesta modeller av smarta telefoner. När du har installerat det, kommer programmet spela in GPS-position av telefonen var 30 minuter. Denna information skickas till en lösenordsskyddad webbplats automatiskt och utan telefon användarens vetskap.

•  Registrera dig för ett Mobile Spy konto och ladda ner mjukvaran. Du kan få det på Mobilespy.com, och från och med 2009 den årliga priset för tjänsten är $ 99,97, $ 69,97 i sex månader och $ 49,97 i tre månader.