Sandraktheis.com

Hur du ansluter en DVD / VCR Utan koaxial ingång till en kabel-TV och DV / TV Converter Box

Hur du ansluter en DVD / VCR Utan koaxial ingång till en kabel-TV och DV / TV Converter Box
En DVD / VCR combo enhet ansluter till andra komponenter med en tre-plugg komposit audio-videokabel. Nyare combo enheter kan inte vara utrustad med en koaxial ingång, så kompositkabeln är väsentlig anknytning. De sammansatta domkrafter finns också på digitala konverterare och praktiskt taget alla TV-apparater. Pluggarna på kabeln är färgkodade vitt, rött och gult för att matcha uttagen på utrustningen, vilket förenklar installationen. Omvandlaren rutan krokar upp in-mellan digitalbox och DVD / VCR-enhet, som sedan ansluts till TV: n.

Instruktioner


•  Anslut kabel-TV rutan till digital omvandlare rutan genom att sätta in de gula, röda och vita kontakterna på vardera änden av en sammansatt AV-kabel in i matchande färg utgångarna på kabelbox och ingångarna på converter box.

•  Anslut en andra uppsättning av kompositkablar från converter box utgångar till ingångarna på DVD / VCR-enhet, matcha plug färgerna till uttagen.

•  Anslut den tredje uppsättningen av kablar från DVD / VCR enhetens tre utgångar till en uppsättning sammansatta ingångar på baksidan av TV: n.

•  Slå på utrustningen, tryck sedan på TV: ns fjärrkontroll "Input" -knappen flera gånger tills signalen från kabel-TV-box visas på skärmen.

Tips och varningar


  • Koppla komponenterna från eluttaget medan upphakning AV-kablar.