Hur man fixar en Verizon telefon LGVX9100BLA

Hur man fixar en Verizon telefon LGVX9100BLA
Den LGVX9100BLA, även känd som enV2, är en sido flip chokladkaka stil telefon som erbjöds av Verizon Wireless. Den har en 2,0-megapixelkamera och videokamera, en komplett QWERTY-tangentbord och har en inbyggd mediaspelare. Telefonen har också en microSD-port som gör det möjligt för användare att lagra sina musik, video och bilder på ett löstagbart minneskort. Om din LGVX9100BLA inte fungerar bra, eller alls, finns det några saker du kan prova att få det igång igen.

Instruktioner


•  Dra ut batteriet ur telefonen. Skjut ner spärren på botten-baksida din enV2 tills batteriet lossnar. Ta bort batteriet i 10 sekunder, sedan ersätta den. Skjut in flikarna på toppen av batteriet först, pressen i längst ner i batteriet nära spärren tills batteriet klickar på plats. Slå på telefonen. Detta kan hjälpa om telefonens skärm är fryst eller agerar buggy.

•  Shim batteriet. Gör en shim något mindre än den övre halvan av batteriet ur ett visitkort, en bok av matcher eller någon annan tunn kortpapp. Ta bort batteriet och placera mellanlägget mot toppen av batterifacket, på den motsatta änden av anslutningarna koppar längst ner på telefonen. Byt ut batteriet. Detta kan hjälpa om telefonen ställa om sig ofta. Genom att trycka upp den övre halvan av batteriet det sätter press på den elektriska anslutningen på botten av telefonen.

•  Återställa telefonen till fabriksinställningarna. Tryck din knapp "Meny", gå sedan till "Inställningar & Verktyg." Under denna meny, tryck på "Säkerhet". När enheten frågar efter låskod anger de fyra sista siffrorna i ditt telefonnummer eller låskoden som du tidigare. Tryck på "Restore Telefon" bekräfta ditt val och ange din låskod. Detta kommer att radera alla data som lagras på telefonen och återställa den till fabriksinställningarna.

Tips och varningar


  • Om du inte vet din låskod ta telefonen till en Verizon Wireless butik för att få en.
  • Får också ytterligare felsökningshjälp vid en Verizon Wireless butik.
  • Den fabriksåterställning processen kommer att radera telefonboken och alla textmeddelanden, bilder, videor och låtar på din enV2.


articles connexes